Een partij op maat van de mensen

Met een honderdtal leden is de PVDA-afdeling in Vorst vandaag in volle groei. Voor ons is één ding zeker: de strijd loont. De acties rond de renovatie van de Gele Blokken zijn het levende bewijs: al 8 jaar zat er geen beweging in dit dossier. Een jaar strijd op het terrein onder leiding van de PVDA zette de gemeente onder druk en de werken zijn begonnen. Nu willen wij PVDA-verkozenen in de gemeenteraad die deze acties op het terrein kunnen ondersteunen.

Een paar maanden geleden voerden we een enquête bij een goede 300 inwoners van Vorst. Nu kunnen we strijd voeren rond thema’s die de inwoners in deze enquête als de belangrijkste hebben aangegeven: huishuur omlaag, echt gratis naar school en jobs creëren bij de gemeentelijke overheid.

Voor de PVDA stemmen betekent een partij steunen die de balans naar links zal doen doorwegen, een partij die de druk zal verhogen, die de heersende politieke kaste het vuur aan de schenen zal leggen. Ons project staat voor een gemeentelijk beleid dat echt uitgaat van de noden en behoeften van de inwoners. Samen met jou willen we daaraan vormgeven! Sluit je aan bij ons en laat ons samen opkomen voor een stad op mensenmaat!

 

Stéphanie Koplowicz

Lijsttrekker PVDA Vorst

 

Facebook: Stéphanie Koplowicz

Facebook PVDA: PTB Forest/PVDA Vorst

Twitter: @StephKoplo